Haberler

Sarı-kırmızılı Takım Yarın Sabah İngiltere'ye Gidecek

Galatasaray, Liverpool Maçı Hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Ara Vermeden Başladı.

Galatasaray, Liverpool maçı hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri`nde ara vermeden başladı.

Trabzonspor yenilgisinin üzüntüsü ile moralsiz oldukları gözlenen Sarı-kırmızılı takım, antrenmanının ilk bölümünde, ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları yaptı.

Trabzonspor karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular 2x20 dakikalık rejenerasyon koşusundan sonra terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar.

Diğer oyuncular ise antrenmanın ana bölümünde koordinasyon çalışmaları sonrasında dar alanda kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yaptılar. 90 dakika süren çalışma soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla sonra erdi.

Necati Ateş ve Ergün Penbe tedavileri sağlık merkezinde fizyoterapistler tarafından sürdürülürken, Ergün tedavisinin ardından sahada özel bir çalışma yaptı.

Sağ uyluk arka adalesinden sakatlanarak dün akşam oynanan maçı yarım bırakmak zorunda kalan Rigobert Song`un durumu yapılan tetkikler sonucu netlik kazanacak.

Galatasaray özel uçakla yarın sabah 08.00`de Liverpool`a hareket edecek.

Galatasaray 25 Eylül Pazartesi akşamüstü saat 17.00`de Liverpool tesislerinde basına kapalı bir antrenman ve 26 Eylül 2006 Çarşamba akşamı saat 18.00`de Anfield Stadyumu`nda yalnızca ilk onbeş dakikası basına açık bir son antrenman yapacak. Bu son antrenmanın ardından saat 19.00`da Teknik Direktör Erik Gerets statta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title