Haberler

Sarı Kırmızı Kareler" Fotoğraf Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından geleneksel hale gelen fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından geleneksel hale gelen fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 1905 GSYİAD'ın gelenekselleşmiş "Sarı Kırmızı Kareler" fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerine verildi. Türk Telekom Arena'da yapılan ödül törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurlu üyeleri, GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ve birçok davetli katıldı. "Sarı Kırmızı Kareler" fotoğraf yarışmasında birinciliği Anadolu Ajansı'ndan Berk Özkan alırken, ikinci Zaman Gazetesi'nden Mahmut Burak Bürkük, üçüncü ise Türkiye Gazetesi'nden Ali Çelik oldu. Hürriyet Gazetesi Foto Muhabiri Adem Kabayel de mansiyon ödülüne layık görüldü.

DURSUN ÖZBEK: "GALATASARAY'IN PRESTİJİNE DEĞER VEREN TÜM GSYİAD CAMİASINI KUTLUYORUM"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen ödül töreninde yaptığı açıklamada, "GSYİAD her zaman Galatasaray ile ilgili güzel ve anlamlı anlaşmalar içinde vardır. Galatasaray'ın prestijine değer veren tüm GSYİAD camiasını kutluyorum" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Telekom Arena Metin Öztürk Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title