Haberler

Sare Davutoğlu'nu Diyarbakır'da Beyaz Tülbent Takan Kadınlar Karşıladı

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Diyarbakır'da boyunlarında "kadının gücünü" simgeleyen ve AK Parti Kadın Kolları'nın dağıttığı beyaz tülbent bulunan kadınlar tarafından karşılandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, "Kadın gözüyle Diyarbakır Sur Buluşması"na katılmak üzere Diyarbakır'a geldi. Sare Davutoğlu, Diyarbakır'da, boyunlarında 'kadının gücünü' simgeleyen ve Ak Parti Kadın Kolları'nın dağıttığı beyaz tülbent bulunan kadınlar tarafından karşılandı.

SARE DAVUTOĞLU KALABALIK BİR HEYETLE DİYARBAKIR'A GELDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı süren ve PKK'ya yönelik operasyonların tamamlandığı Sur ilçesinde "Kadın gözüyle Diyarbakır Sur Buluşması"nda kadınlarla bir araya gelmek ve temaslarda bulunmak üzere beraberinde kalabalık bir heyetle kentte geldi. Sare Davutoğlu ve yanındaki Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeleri Halide İncekara ve Güldal Akşit, Başbakan Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya ile AK Parti milletvekilleri Jülide Sareroğlu, Hatice Dudu Özkal, Sema Kırcı, Bennur Karaburun, Ayşe Keşir, Canan Can Demirçelik, Mihrimah Belma Satır, Ravza Kavakçı Kan, Fatma Benli, Tülay Kaynarca, Hülya Nergiz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Hüsniye Erdoğan, Leyla Şahin Usta, Ceyda Bölünmez Çankırı, Zehra Taşkesenlioğlu ve Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in eşi Yasemin Eker'i Diyarbakır Havalimanı'nda Vali Hüseyin Aksoy eşi Hülya Aksoy, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte kadınlar karşıladı.

Kadınlar, Sare Davutoğlu'nu "kadının gücü"nü simgeleyen yöresel iğne oyası işlemeleri bulunan beyaz tülbentleri boyunlarına takarak karşıladı.

VALİ'DEN GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ ALDI


Diyarbakır Valiliği'ne geçen Sare Davutoğlu, burada bir süre gelişmeler hakkında Vali Aksoy'dan bilgi aldı. Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra Sur İlçesi'nden terör nedeniyle ayrılmak zorunda kalan ve valilik tarafından otellerde barındırılan aileleri ziyaret edip, bir süre görüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

hdpMobil-ANDROID:

oradaki tüm kadınlar akp nin elemanlaridir

0
0
yanıtYanıtla
Doğru YolMobil-ANDROID:

Laiklik elden gitti. Yani ellerimizi temizlemiş olduk.

0
0
yanıtYanıtla
3404Mobil-ANDROID:

hangi yüzle geldiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title