Haberler

Şardan'ın İstifası Kabul Edildi

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, Cemal Nalga Skandalının Ardından Yönetim Kurulu Üyeliğini Bıraktığını Açıklayan Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan'ın İstifasının Kabul Edildiğini Bildirdi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, Cemal Nalga skandalının ardından yönetim kurulu üyeliğini bıraktığını açıklayan başkan yardımcısı Yiğit Şardan'ın istifasının kabul edildiğini bildirdi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun yaptığı yazılı açıklamada, erkek basketbol takımında yaşanan ve kulübü derin üzüntüye sürükleyen olayların, Yiğit Şardan'ın istifasına yol açtığı belirtilerek, ''Çalışmaları ve projeleriyle yönetim kurulumuzun değerli bir üyesi olan Yiğit Şardan'ın bizi de bağlayan istifasını, üzülerek, başka bir alternatifimiz bulunmadığından kabul etmiş bulunmaktayız. Olayla ilgili hiçbir bilgisi bulunmamakla beraber, şube sorumluluğu ve kurumsal yönetim anlayışı gereği görevinden istifa eden arkadaşımızı, Galatasaray'ın üstün menfaatlerini korumak maksayıyla gösterdiği hassasiyet ve Galatasaray duruşu nedeniyle kutluyor ve bugüne kadarki çalışmaları nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz'' denildi.

Açıklamada, yönetimin, olayın sorumluları hakkında bütün mecralarda gereken her türlü takibi yapmak kararında olduğu ve bu çerçevede, Galatasaray Kulübü üyesi olanların disiplin kuruluna sevk edilmesi kararı alındığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title