Haberler

Sarayköy, Kahraman Astsubayına Ağlıyor

İzmir'de El Bombasının Patlaması Sonucu Şehit Olan Jandarma Astsubay Berkant Kahraman'ın (26) Denizli Saraköy'deki Evinde Büyük Bir Üzüntü Yaşanıyor. Haberi Alan Ailesi Yasa Boğuldu.

İzmir'de el bombasının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Berkant Kahraman'ın (26) Denizli Saraköy'deki evinde büyük bir üzüntü yaşanıyor. Haberi alan ailesi yasa boğuldu.

İzmir Menteş Askeri Eğitim üssünde astsubaylıktan subaylığa geçiş eğitimi sırasında el bombasının patlaması sonucu Denizlili Astsubay Berkant Kahraman (26) şehit oldu.

Bordo bereli olduğu ve daha önce Afganistan'da görev yaptığı öğrenilen Astubay Berkat Kahraman'ın şehit olduğu haberini Denizli 11. Motorize Tugay Komutanlığı'nda görevli bir albay Sarayköy ilçesine gelerek ailesine bildirdi. 15 ay önce kanserden babası Hayati Kahraman'ı kaybeden ve dün öğle saatlerinde ailesiyle vedalaştıktan sonra izinli olarak geldiği Sarayköy'den eğitim alayına dönen Berkant Karaman'ın şehit olduğu haberi anne Huriye Kahraman ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Haber sonrası büyük bir acı yaşayan şehidin Pamukkale Üniversitesi'nde okuyan kardeşi Emrah ve yakınları güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

Saraköy ilçesi Papatya sokağındaki Karanfil Apartmanı'nda oturan Kahraman ailesine acılı haber verilirken bir ambulans ve sağlık ekipleri evin önünde hazır bekletildi. Astsubay Berkant Kahraman'ın şehit olduğunu öğrenen yakınları eve akın etti.

Şehit Astsubay Berkant Kahraman'ın cenazesi yarın Sarayköy ilçesinde düzenlenecek törenin ardından ilçe mezarlığında toprağa verilecek.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

title