Haberler

Saraybosna'da, Bosnalı ve Hırvat Holiganlar Birbirine Girdi

Bosna Hersek ve Hırvatistan Milli Takımları Arasında Bu Akşam Oynanacak Olan Hazırlık Karşılaşması Öncesi İki Takım Taraftarlarının Saraybosna'da Birbirlerine Girdikleri, Çok Sayıda Kişinin Çıkan Olaylar Nedeniyle Yaralandığı Bildiriliyor.

Bosna Hersek ve Hırvatistan Milli Takımları arasında bu akşam oynanacak olan hazırlık karşılaşması öncesi iki takım taraftarlarının Saraybosna'da birbirlerine girdikleri, çok sayıda kişinin çıkan olaylar nedeniyle yaralandığı bildiriliyor.

Futbol terörü bu kez Saraybosna'da ortaya çıktı. Bosna Hersek ve Hırvatistan Milli Takımları'nı bu akşam karşı karşıya getirecek olan hazırlık karşılaşması öncesi iki ülke taraftarları Saraybosna'da birbirlerine girdiler. Bosna Hersek polis kaynakları ve ulusal radyonun verdiği haberlerde bazı taraftarların yaralandığı ifade ediliyor. Polis kaynakları şu ana kadar üç taraftarın yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını kaydederken, Bosna Hersek Radyosu, Saraybosna Şehir Merkezi'nde çıkan olaylarda çok

sayıda kişinin yaralandığını aktarıyor. Holiganların, şehir merkezindeki dükkanların camlarını kırdıkları ve işyerlerine zarar verdikleri de gelen bilgiler arasında.

1992-1995 yılları arasında yaşanan ve Bosna Savaşı'nda Bosnalı Hırvatlar ve Müslümanlar 11 ay boyunca savaşmışlardı.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title