Haberler

Saraybahçe Belediyesi'nden Örnek Mahalle Uygulaması... -Belediye Başkanı Yenice: -"sağladığımız Kaynakları Son Kuruşuna Kadar Hizmet İçin Harcıyoruz"

Kocaeli'nin Saraybahçe Belediyesi Tarafından Körfez ve Sanayi Mahallelerinde Başlatılan "Örnek Mahalle" Çalışmalarının Sürdüğü Bildirildi.

Kocaeli'nin Saraybahçe Belediyesi tarafından Körfez ve Sanayi mahallelerinde başlatılan ''Örnek Mahalle'' çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, yaptığı yazılı açıklamada, ''Örnek Mahalle'' uygulaması kapsamında, Hayrettin Uzun Caddesi'nin asfalt kaplanmasının ardından, Yeşilkent bölgesindeki yolların ve kaldırımların yenilendiğini belirtti.

Körfez ve Sanayi mahallelerinde yolların ''kilim gibi döşendiğini'' ifade eden Yenice, şunları kaydetti:

''Sağladığımız kaynakları son kuruşuna kadar hizmet için harcıyoruz. Alt ve üst yapı yönünden en çok hizmete muhtaç mahallerin başında, 42 Evler ve Sanayi mahalleleri geliyordu. Şimdi yolları ve altyapısı ile örnek birer mahalle olarak anılmaya başlandılar. 42 Evler Mahallesi Yeşilkent'te bin 500 metrelik yolda üst yapı çalışması başlattık. Yolun her iki tarafına 3 bin metre karelik renkli bordür kullanıyoruz. Ayrıca, yolun zeminini oluşturan 12 bin metre karelik alanı da renkli parke ile kaplayacağız. Ekiplerimiz halen bordür çalışmasını sürdürüyor. En kısa sürede yol zemininde de çalışmalar başlayacak.''

Yenice, ''Örnek Mahalle'' uygulamasıyla ilgili çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title