Haberler

Saray Düğünü Bu Akşam

Hurley ile Nayar'ın Hindistan'daki Düğünlerinin Ana Mekanı Umaid Bhawan Sarayı. Buradaki Tören Bu Akşam Gerçekleşecek.

HURLEY İLE NAYAR'IN HİNDİSTAN'DAKİ DÜĞÜNLERİNİN ANA MEKANI UMAİD BHAWAN SARAYI. BURADAKİ TÖREN BU AKŞAM GERÇEKLEŞECEK.

Dört yıldır birlikte olduğu Hint asıllı işadamı Arun Nayar ile İngiltere'nin Glouchestershire kentindeki tarihi Sudeley Şatosu'nda evlenen Hurley'in mutluluğu bu kez de eşinin ülkesinin geleneklerine göre düzenlenen; müzikli, danslı, şarkılı, pek çok insanın, benzerini ancak Bollywood filmlerinde görebileceği rengarenk kutlamalarla sürüyor.

Hurley ile Nayar'ın Hindistan'daki düğünlerinin ana mekanı Rajastan eyaletindeki Umaid Bhawan Sarayı. Buradaki tören bu akşam gerçekleşecek.

ELLERİ KINALI LİZ GÖBEK DANSI YAPTI

İngiltere'deki düğünün ardından Hindistan'ın Mumbai kentine giden Elizabeth Hurley ile Arun Nayar için burada da kelimenin tam anlamıyla bir 'düğün ve kutlama maratonu' başladı.

Hurley ve Nayar, mutluluklarını, İngiltere başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından Mumbai'ye akın eden ünlü konuklarıyla gösterişli partilerde paylaştı.

Kutlamaların en ilgi çekici ve unutulmayan anlarından biri, dün gece Jodhpur'daki Nagaur Kalesi'nde düzenlenen eğlencede yaşandı. Gümüş rengi bir büstiyer ve şalvar tipi bir pantolon giyen Liz Hurley, 300 konuğunun önünde göbek dansı yaptı.

Ellerine kınayla Hint desenleri de yaptıran Elizabeth Hurley'in bu performansı konuklar için de bir sürpriz oldu. Hurley bölgeye gittiğinden beri yoğun ilgisini esirgemeyen Mumbai halkı da ünlü yıldızı 'Rajastan eyaletinin şimdiye kadar gördüğün en yaşlı ama en güzel gelin' olarak nitelendirdi.

DÖRT AYRI ŞATO VE BİR GELİN

Liz Hurley'in, bir çok genç kadının hayallerini süsleyecek kadar görkemli olan 'düğün maratonu' toplam 4 şatoda gerçekleşti.

İngiltere'deki dini tören ve düğün Glouchestershire'daki Sudeley Şatosu'nda yapıldı.

Hindistan geleneklerine uygun olarak düzenlenen düğünün ana mekanı Umaid Bhawan Sarayı. Art- deco tarzında inşa edilen ve toplam 347 odası bulunan saray bir zamanlar bölgenin en güçlü ailesine aitti.

Balsamand Sarayı ile Çiçek Sarayı ise özel düğün davetlerinin gerçekleşeceği diğer mekanlar.

Hurley'in ince görüntüsüne tezat oluşturan şişkin karnı hamile olduğu söylentilerini arttırdı.

LİZ HAMİLE Mİ

Eşi Arun Nayar ve oğlu Damian ile birlikte Hint düğünü için Mumbai'ye giden Hurley'in hamile olduğu da konuşuluyor.

Kente gelişi sırasında dar bir elbise giyen Hurley'in incecik fiziğine tezat oluşturan şişkin karnı bu söylentileri kuvvetlendirdi. Arun Nayar'dan çocuk sahibi olmayı arzu ettiği söylenen Liz Hurley'in bu iş için elini çabuk tuttuğu da konuşulanlar arasında.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title