Haberler

Saran 400 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Güncelleme:

Sadettin Saran, Kırıkkale 11'inci geleneksel sünnet şöleninde, 400 çocuğu sünnet ettirdi.

Sadettin Saran, Kırıkkale'nin Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Atatürk Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen törenle 400 çocuğu toplu olarak sünnet ettirdi. Sünnet şölenine Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Saran'ın babası Özbek Saran, eski milletvekili Fikri Pehlivanlı, sanatçı Keremcem, sünnet ettirilen çocukların aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sadettin Saran, Fenerbahçe forması ve top dağıttığı çocukların şapkalarını da pop müzik şarkıcısı Keremcem ile birlikte imzaladı. Zaman zaman izdihamın yaşandığı sünnet şöleninde konuşan Saran, "Geleneksel olarak yaptırdığım sünnet şöleni, önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Bu yıl 400 çocuğumuzu sünnet ettirdim. Onların mutluluğu beni sevindiriyor" dedi.

Şölende, hayranları, Keremcem ile birlikte bol bol fotoğraf çektirip, imza aldı. Sünnet olan çocuklara hediye dağıtımında zaman zaman izdiham yaşanırken korumalar zor anlar yaşadı.

Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz ise şölende yaptığı konuşmada Saran ve ailesine teşekkür ederken, "Bu güzel şölene hepiniz hoş geldiniz. Sünnet, soysal yaşantımızda önemli bir yer tutan gelenektir. Peygamberimizin sünnetidir. Artık toplumumuzda önemli bir etkinlik haline gelmiştir. Bu tür ekinlikler hem birlikteliği hem de düğünler vasıtasıyla eğlenceyi sağlar" dedi.

Ailesiyle birlikte, Kırıkkale'de babası, annesi ve kızı adına yaptırdığı okulları da gezen Sadettin Saran, eğitimcilere ihtiyaçlarını sordu. Okulların durumu hakkında bilgiler alan Saran, eksiklerin kendisine bildirilmesini istedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title