Haberler

Sara Hastasının Dramı

- Balıkesir'in Edremit İlçesinde, Bir Sara Hastası Yürürken Nöbet Geçirinde Yol Ortasına Yığıldı. İşsiz ve Parasız Adam, Gazetecilerin Kendi Aralarında Topladığı Parayla Memleketine Gönderildi.

- Balıkesir'in Edremit ilçesinde, bir sara hastası yürürken nöbet geçirinde yol ortasına yığıldı. İşsiz ve parasız adam, gazetecilerin kendi aralarında topladığı parayla memleketine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki İsmail Durna, dün akşam saatlerinde Menderes Bulvarı üzerinde yürürken yeğe yığıldı. 112 ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Durna'nın epilepsi hastası olduğu ve parasızlık yüzünden her gün içmesi gereken ilacı almadığı için nöbet geçirdiği öğrenildi. Durna, "Kastamonu'dan çalışmak için geldim. Ayvalık'ın Küçükköy beldesinde bir inşaatta iş buldum. Burada yaklaşık bir ay çalıştım. Çalışırken epilepsi hastası olduğum için yine sara nöbeti geçirince müteahhit sen bana yaramazsın diyerek beni kovdu. Perişan oldum. 3 çocuk sahibiyim. Memleketime dönmeye karar verince Edremit'e geldim. Dönüş için de para bulamadım. Aynı zamanda kalp hastasıyım. Keşke buralara gelmeseydim. Yardıma ihtiyacım var. Eşim de hasta, perişan oldum" dedi.

Burada acil servis doktoru ve hemşireleri tarafından ilaçları alınan kişi, Edremit Belediyesi Zabıta Amiri Tahsin Başaran ve basın mensupları arasında toplanan para ile memleketine gönderildi.

(BT-MŞ) 20.02.2008 12:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title