Haberler

Şaphane İtfaiyesi'ne Arama Kurtarma Malzemesi

Kütahya’nın Şaphane ilçesi itfaiye ekipleri İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından verilen seminere katıldı.

Kütahya'nın Şaphane ilçesi itfaiye ekipleri İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından verilen seminere katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde eğitim alan Şaphane Belediyesi İtfaiye personeline eğitim sonunda yangın ve kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak üzere, arama kurtarma ve yangın söndürme malzemeleri verildi. Belediye Başkanı Rasim Daşhan, "İtfaiye personeleimizi aldıkları eğitimlerle her geçen gün dahada güçleniyor. Son olarak İzmir'de eğitim almalarını sağladık. Arama kurtarma ve yangınlarda kullanılmak üzere Şaphane Belediyesi İtfaiye amirliğine malzeme yardımında bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum"dedi.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kütahya Şaphane Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title