Haberler

Sapanca'dan Kısa Kısa

SOOFDER’den teşekkür plaketi.

Sapanca Off Road Derneğince (SOFFDER), Sapanca Belediyesi Mahalli Off Road yarışlarına katkıda bulunan firma, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

SOFFDER Başkanı Tolga Çömlekçioğlu, yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen yarışların ilçe tanıtımına büyük katkılar sağladığını söyledi.

Yarışlara Sapanca Kaymakamlığının ve  belediyenin büyük katkılar sağladığını ifade eden Çömlekçioğlu, "Her yıl organizasyonun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için bize büyük destekler veriyorlar. Sponsorlarımız ise yarışlarımıza kendi etkinlikleriymiş gibi özen gösteriyor, destek sağlıyor. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çömlekçioğlu ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, yarışların gerçekleşmesinde katkıları bulunan firma, kurum ve kuruluşların yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti.

Savcılarından Kaymakam Azcan'a ziyaret

Sapanca'ya atanan cumhuriyet savcılarından Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan'ı ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yaz kararnamesi ile Hakkari'den Sapanca'ya atanan savcı İsmail Demir ile Bitlis'ten atanan Mehmet Eser, Azcan ile makamında bir süre görüştü.

Hakim Havva Neslihan Karakayış Akça'nın da katıldığı ziyarette Kaymakam Azcan, savcılara başarı dileğinde bulundu. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title