Haberler

Şanslı Kuponların Yatırıldığı Bayiler Belirlendi

İzmir'de, İki Haftadır Devreden Sayısal Loto'da 6 Bilen İki Talihlinin 2'şer Milyon 740 Bin 916 YTL 85'er Ykr İkramiye Kazandığı Kuponların Oynandığı Bayiler Belirlendi. Büyük İkramiyenin Karşıyaka Girne Bulvarı'ndaki Levent Ertekin'e Ait Levent Gıda- Çerez ve Tekel Bayii ile Buca İlçesi'nde Adna...

İzmir`de, iki haftadır devreden Sayısal Loto`da 6 bilen iki talihlinin 2`şer milyon 740 bin 916 YTL 85`er YKr ikramiye kazandığı kuponların oynandığı bayiler belirlendi. Büyük ikramiyenin Karşıyaka Girne Bulvarı`ndaki Levent Ertekin`e ait Levent Gıda- Çerez ve Tekel Bayii ile Buca İlçesi`nde Adnan Gümüş`ün sahibi olduğu Gümüş Ticaret`ten oynandığı anlaşıldı. Bayilerin belirlenmesinden sonra gözler, talihlilerin kim olduğuna çevrildi.

Karşıyaka`da 1992 yılında açtığı marketine 10 yıl önce Sayısal Loto bayiliğini alan 44 yaşındaki Levent Ertekin, İzmir`deki ilk 6 sayısal bayiinden biri olduklarını belirterek, şunları söyledi:

``Bugüne kadar çok ikramiye verdik. Ama büyük ikramiye hiç vermemiştik. Çok sevinçliyim. Büyük ikramiyenin çıkacağını bekliyordum. Hissediyordum. Geçen hafta içinde 3 bin kupon oynattık. Talihliyi tahmin etmemiz çok zor. Talihliye, hayırlı olmasını diliyoruz. Kendisini bekleriz. Tebrik etmek, resmini dükkanımızın vitrinine asmak isteriz. İnşallah bundan sonra müşterilerimize daha çok şans getiririz.``

ARTIK İZMİRLİ`NİN KIYMET ABLASI VAR

Büyük ikramiyenin eşiyle birlikte çalıştırdıkları marketlerinden oynandığını basın mensuplarını karşısında görünce öğrenerek, kocası Levent Ertekin`e telefonla müjdeyi ulaştıran 40 yaşındaki Kıymet Ertekin de ``İlk kez büyük ikramiye bizim bayimizden oynandı. 5 bilen oluyordu. Ama 6 bilen hiç çıkmamıştı. İstanbul`da şans dağıtan bir Nimet Abla var. Ben de İzmir`in Kıymet Ablası`yım`` diye konuştu.

TALİHLİYİ TAHMİN ETMEK ZOR

İzmir`deki ikinci talihlinin kuponunu oynadığı Buca, Özmen Caddesi`ndeki Gümüş Ticaret`in sahibi SSK emeklisi Adnan Gümüş ise, 10 yıldır Sayısal Loto bayiliği yaptıklarını, büyük ikramiyenin kendi bayilerinden oynanan kupona çıkmasına çok sevindiklerini söyledi. Adnan Gümüş, ``Özellikle cumartesi günü çok fazla yoğunluk vardı. Dükkanın içi çok kalabalıktı. Giden gelen eksik olmadı. 2 bin 365 kupon oynanmış. Bu nedenle talihliyi tahmin etmemiz çok zor`` diye konuştu. Sevincini eşi Ayşen Gümüş ve oğlu Ali Gümüş ile paylaşan Adnan Gümüş, talihliye hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İki hafta devreden Sayısal Loto`nun son çekilişinde, 11, 14, 28, 34, 40 ve 45 rakamlarını oynayarak, 6 bilen iki kişi, 2 milyon 740 bin 916 YTL 85`er YKr ikramiye kazanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title