Haberler

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Yetim, PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim, kulüp idarecisi Mehmet Giray Küçük ve kulüp görevlisi Mustafa Müsri, Mertcan Çam'a saldırdıkları gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, futbolcusu Mertcan Çam'ı darp ettiği iddia edilen TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Emin Yetim'i Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

'ŞANLIURFASPOR Kulübü Başkanı EMİN YETİM'in kulübün futbolcusuna "saldırıları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca, "hakaret ve tehditlerde" bulunması suretiyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 07.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

ŞANLIURFASPOR Kulübü idarecisiMEHMET GİRAY KÜÇÜK'ün kulübün futbolcusuna "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca, 07.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir

ŞANLIURFASPOR Kulübü görevlisi MUSTAFA MÜSRİ'nin kulübün futbolcusuna yönelik "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca, 07.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir'

Kaynak: AA / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Şanlıurfaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

Sabettin Dağaşan:

Bu kişiliksiz hem takımı düşürdü hemde futbolcularla uğraşıyor hayasizlik parayla değil Şanlıurfalılar bunu tekrar neden seçtiler anlamak mümkün değil mektepsiz medresesiz

2
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ DİYE BOŞUNA SÖYLEMEMİŞLER DEĞİLMİ?

yanıt1
yanıt1
MÜLAYİM:

Bunu da devlet dövsün. ödeşsinler

2
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ADAMIN TİPİNE BAKIN BU MU BAŞKANLIK YAPIYORMUŞ? BANA KALIRSA BU ADAM OLSA OLSA SEMT PAZARINDA ANCAK SEYYAR SATICI OLUR!!!

2
0
yanıtYanıtla
Ah urfam:

Malatyalı efendi ol

yanıt0
yanıt2
Ah urfam:

Liyakat, Liyakat, liyakat....

1
0
yanıtYanıtla
İyi oldu:

Dünyaya rezil oldu, mafya bozuntusu

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet yaman:

Bir baskan bunu yaparmi

1
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ADAM FUTBOLCUYU DÖVDÜ DİYEMİ CEZA ALMIŞ YOKSA TİPİ BOZUK DİYEMİ ONU ANLAMADIM???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title