Haberler

Şanlıurfaspor-Elazığspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig'te sahasında karşılaştığı Elazığspor'u 2-1 yenmesine rağmen lige veda eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Hayati Soydaş, istedikleri sonucu almalarına rağmen averajla küme düştüklerini söyledi.

TFF 1. Lig'te sahasında karşılaştığı Elazığspor'u 2-1 yenmesine rağmen lige veda eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Hayati Soydaş, istedikleri sonucu almalarına rağmen averajla küme düştüklerini söyledi.

Soydaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, küme düştükleri için üzüntülü olduklarını dile getirdi.

Futbolcuların iyi mücadele ettiğini ifade eden Soydaş, "İstediğimiz skoru aldık ama rakiplerin puanıyla aynı olmamıza rağmen averajla düştük. İyi mücadele ettik. Maça çıkan 11'in içerisinde sakatlıktan dolayı sıkıntılar vardı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Şanlıurfaspor adına üzgünüm. Yapacak bir şey yok. Umarım tekrar aynı lige çıkar." diye konuştu.

Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Futbolcuların kazanmak için ellerinden geleni yaptığını anlatan Bektaş, şöyle konuştu:

"Bir sezonu geride bıraktık. Galibiyetle bitirmek isterdik ama olmadı. Kazanmak isterdik ama olmadı. Bireysel hatalar oldu. Başka maçların sonucu ne olursa olsun bizi ilgilendirmiyor. Oyuncularımı kutluyorum. Şanlıurfaspor'a geçmiş olsun diyorum. Bütün sezonu zor geçirdik. En büyük takdir onlarındır. Yönetimin ne kadar zor bir görev üstlendiğini biliyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu benim için son maçtı."

Polis müdahalesi

Bu arada maçın bitiş düdüğüyle beraber Şanlıurfaspor taraftarları, kulüp yönetimine tepki gösterdi.

Stadyumun tribünlerindeki bazı koltukları kırarak sahaya atan taraftardan bazılarının bu sırada yaralandığı görüldü. Yaralı 1 taraftar, stadyumda hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

stadın dışına taşan olaylarda, uyarılara rağmen dağılmayan gruba biber gazıyla müdahale etti. Çevredeki bazı taraftar çocukların ise gazdan etkilendikleri görüldü.

Öte yandan şehrin farklı noktalarında toplanan taraftar grupları, tepkilerini sürdürdü.

Kaynak: AA / Spor

Şanlıurfaspor Bayram Bektaş Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title