Haberler

Şanlıurfaspor'da Yüzler Gülmüyor

TFF 1. Lig'de sezona "Süper Lig" parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor'un son maçlarda aldığı sonuçlar takımda moralleri bozdu.

TFF 1. Lig'de sezona "Süper Lig" parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor'un son maçlarda aldığı sonuçlar takımda moralleri bozdu.

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde sezona iddialı başlayan sarı-yeşilli ekip, özellikle deplasman maçlarında aldığı yenilgilerle hedefinden uzaklaştı.

Ligde 10 puanla 11. sırada bulunan Şanlıurfa temsilcisi, bu sezon 5 deplasman maçından sadece 2 puan alabildi.

Dün Samsunspor'a konuk olan Şanlıurfaspor, maçın uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bu sezon deplasmanda Eskişehirspor ile 1-1, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Şanlıurfa temsilcisi, Göztepe ve Sivasspor'a aynı skorla 2-0 mağlup olmaktan da kurtulamadı.

Bu arada Şanlıurfaspor, bu sezon kazandığı 2 müsabakayı da seyircisi önünde oynadı. İlk hafta maçında Ümraniyespor ve 5. haftadaki Bandırmaspor maçlarından sarı-yeşilli ekip aynı skorla (1-0) galip geldi.

Forvetler sessiz

Kadrosunda Batuhan Karadeniz ve Etiyopyalı Amin Askar gibi tecrübeli forvetleri barındıran sarı-yeşilli ekip, bu sezon rakip fileleri havalandırmakta zorlanıyor.

Şanlıurfaspor, bu sezon attığı 7 golle Samsunspor'un ardından ligin en az gol atan ikinci takımı durumunda.

Sarı-yeşilli ekipte, Fevzi Özkan, Batuhan Artarslan ile Ramazan Sal ikişer gol atarken Carlos Fortes ise bir golle takıma katkı sağladı.

Kaynak: AA / Spor

Şanlıurfaspor Ünal Karaman Samsunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title