Haberler

Şanlıurfaspor'da Kupa Sevinci

Şanlıurfaspor, Fortis Türkiye Kupası, grup maçlarına kalma sevincini yaşıyor. Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında Turkcell Süper Lig takımlarından Konyaspor'u 2-1 yenen Şanlıurfaspor'un grup maçları yapmaya hak kazanması, Şanlıurfa'da sevinçle karşılandı.

Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı Şanlıurfa 11 Nisan Şehir Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle Siverek Furkan Tüysüz Stadyumu'nda oynan karşılaşmada Şanlıurfa'dan Siverek'e giden taraftarlar, maç boyunca takımlarını desteklediler. Seyirciler, Şanlıurfasporlu futbolculara sahada da moral verdiler. Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fatih Bucuk'ın tribünde taraftarlara birlikte izlediği maçta, Şanlıurfaspor rakibine göre daha iyi bir oyun sergiledi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahada futbolcular,

tribünde ise taraftarlar 2-1'lik galibiyetin sevincini yaşadılar. Şanlıurfasporlu bir taraftar galibiyet coşkusunu davul zurna eşliğinde oynayarak kutladı.

Şanlıurfasporlu futbolculardan Doğan, "Tur atıp gruplara kalmak istiyorduk. Bunu da başardık, Allah'a şükürler olsun. İnşallah, grupta başarılı maçlar geçiririz" dedi.

Konyaspor'u eledikleri için mutlu olduklarını belirten Şanlıurfasporlu Yaşar ise, "Bizim rakibimiz Konya değildi. Galibiyetimiz Urfa halkına armağan olsun. İnşallah 4 büyüklerden birini Şanlıurfa'ya getireceğiz" diye konuştu.

Bu arada, Şanlıurfaspor Asbaşkanı Müslüm Alemdaroğlu da, "Şanlıurfaspor'un iddialı olduğunu herkes burada görmüştür. Bir Malatyaspor, bir Konyaspor'u burada eledik ve gruba kaldık. Çok sevinçliyiz. Her zaman söylüyoruz Şanlıurfaspor mükemmel bir takım, mükemmel taraftarımız var. Ama sonuca varamıyorduk. Ligde de bunu devam ettireceğiz. Şanlıurfaspor'un nerede olduğunu herkes görecek" dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise maçtan sonra yaptığı açıklamada çok mutlu olduklarını belirterek, "Şimdi bu maçı unutup, önümüzdeki lig maçlarını düşünüyoruz. Adıyaman'a gideceğiz. Orada da kazanmak için mücadele edeceğiz. Futbolcularımın alınlarından öpüyorum. Bizim için Adıyamanspor maçı da Konyaspor maçı da birdir, zor oldu ama kazandık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Dört büyükler seri başı olacak. Biz onlardan birini buraya getireceğiz. Urfa'ya böyle bir takım seyrettireceğimiz için

mutluyuz. Bu saha bize de rakip takıma da handikaptır. Sahamız Tarsus maçına kadar açılacak. İnşallah gidebileceğimiz en iyi yere kadar gideceğiz. Urfa'ya da büyük bir takım seyrettireceğimiz için ayrı bir gurur verici olaydır" diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktöre Mevlüt Ataseven de, "Yenildiğimiz için üzgünüz. Şanlıurfaspor haklı bir galibiyet aldı. İyi oynayamadık. Oyunun sonunda sonucu değiştirebilirdik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Hiçbir takım sahaya mağlubiyet için çıkmaz. Her zaman kazanmak için çıkar. Şanlıurfaspor'un gücünü biliyorduk ve ona göre hazırlıklı gelmiştik. Saha bozuk olmasına rağmen iyi oynadılar ve mücadele ettiler. Onları tebrik ederiz. İyi oynayamadığımızı biliyorum. Bunu saha şartlarına

bağlıyoruz. 'Maçı oyuncular sabote etti' diyemeyiz. Zemin ve saha çok kötüydü" dedi.

(HA-FÖ-EYB-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title