Haberler

Şanlıurfaspor'da Deplasman Kabusu Sürüyor

TFF 1. Lig'in 8. haftasında dün Sivasspor'a 2-0 yenilen Şanlıurfaspor, bu sezon deplasmanlardaki kötü performansını sürdürdü.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında dün Sivasspor'a 2-0 yenilen Şanlıurfaspor, bu sezon deplasmanlardaki kötü performansını sürdürdü.

Kadrosunda Batuhan Karadeniz ve Carlos Fortes gibi tecrübeli futbolcuları barındıran sarı-yeşilli ekip, bu sezon rakip sahada oynadığı 4 maçta da galibiyet yüzü göremedi.

Ligin 2. haftasında dış sahada Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor, 4. haftada Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Ligin 6. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Güney Doğu Anadolu temsilcisi, dün Sivas'ta yapılan maçta rakibi Sivasspor'a 2-0'lık skorla yenildi.

Şanlıurfaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Sivasspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Sarı-yeşilli ekibin kısa sürede toparlanmaya ihtiyacı olduğunu belirten Büyükfırat, "Deplasmanda bu sezon bir türlü istediğimizi alamadık. Futbolcularımızın bir an önce gerçek performanslarını sahaya yansıtmasını bekliyoruz. Bu maçlardan gereken dersi çıkararak önümüzdeki maçlara odaklanmak istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan Sivas'taki maçın ardından İstanbul'a geçen Şanlıurfaspor takımının, 26 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Spor Toto 2. Lig takımlarından Büyükçekmece Tepecikspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına konaklayacağı otelin tesislerinde başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Batuhan Karadeniz Eskişehirspor Şanlıurfaspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title