Haberler

Şanlıurfaspor: 1 - Çaykur Rizespor: 1

Güncelleme:

Şanlıurfaspor ile berabere kalan Çaykur Rizespor'da, Teknik Direktör Engin Korukır, ikinci yarıda oynadıkları oyuna bakıldığında mağlup olmadıkları için sevindiklerini söyledi.

PTT 1. Lig'de, sahasında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Engin Korukır, ikinci yarıda oynadıkları oyuna bakıldığında mağlup olmadıkları için sevindiklerini söyledi.

Korukır, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki devreli maç olduğunu belirterek, "İlk devre çok istedik. İkinci devre kontrol rakibe geçti. Yan topta golü yiyerek berabere kaldık. Ne kadar çalışsakta olmuyor. İkinci yarı iyi değildik. İkinci yarı oyuna bakınca mağlup olmadığımız için seviniyoruz" dedi.

Hesapta olmayan sakatlık ve değişikliklerin işlerini zorlaştırdığını ifade eden Korukır, "Yalnız bu hafta değil. 14 haftada ciddi sakatlıklar yaşadık. Kenan, Sezer, Mesut, Jallow, bu maçta Hakan ve Uche. Bu da takımı etkiliyor. Ama kabahatlisi biziz. Eğer iyi değillerse, bunun sorumlusu benim. Daha iyi çalıştırmak zorundayız" diye konuştu.

Maçtan sonra kendisine tepki olabileceğini kaydeden Korukır, şöyle devam etti:

"Bana tepki olabilir, ama futbolcuma da olunca olmuyor. Müsabakada en ufak bir şey yok. Kötü oynayabiliyoruz. Sporcuma nasıl küfür edilir. Yüzüme kimse bir şey söyleyemez. Bunlar doğru şeyler değil. Onların anneleri, çoluk çocuğu yok mu- Böyle bir memlekette 30 santim arkamdan benim futbolcumun anasına, avradına küfre kimin hakkı var. Rize'nin insanına küfür yakışmaz" dedi.

-Şanlıurfaspor cephesi-

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise maç öncesi iyi bir hazırlık yaptıklarını belirterek, "Çaykur Rizespor deplasmanında puan almak bizim için avantajdır" dedi.

"90 dakika kazanmak için neler yapabildiğimizi gösterdik" diyen Kaya,

"Geriye düştükten sonra oyunun kontrolünü alıp, ikinci yarı kazanmaya oynadık. İkinci yarı pozisyonlar bulduk. İçerde de kazanıp dışarda aldığımız puanları taçlandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımın 5 gündür Karadeniz'de olduğunu kaydeden Kaya, "Çünkü Şanlıurfa'da antrenman yapacak tesis yok. Şanlıurfa bize tesis imkanı sunamıyor. Bunu aşmak lazım. Bu takım üst sıralara oynuyor. Bunun için tesisleşmeye ihtiyaç var" diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuncay Bekar / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Erdem Gültekin - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title