Haberler

Şanlıurfalı Sanayiciler, Bayan Vekilden Küçük Sanayi Sitesi İçin Destek İstedi

Şanlıurfa Merkez Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve Üyeleri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz'dan Yeni Kurmak İstedikleri Küçük Sanayi Sitesi İçin Yardım Talebinde Bulundu.

Şanlıurfa Merkez Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve üyeleri, AK Parti Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz'dan yeni kurmak istedikleri küçük sanayi sitesi için yardım talebinde bulundu.

Merkez Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Cemal Aktaşoğlu ile çok sayıda sanayici, AK Parti Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz'u ziyaret etti. Şehir merkezindeki sanayinin Şanlıurfa Belediyesi ile yıllardır sorun haline geldiğini öne süren Aktaşoğlu, kendi hazırladıkları ve Akçakale yolu üzerine kurmak istedikleri sanayi sitesi için Özyavuz'dan destek istedi.

Aktaşoğlu, Evren Sanayi Sitesi'ne taşınmalarının olanaksız olduğunu ve iş taleplerinin de tarıma dayalı sanayi olduğunu belirterek, "Bizler şu an 300 üyeli bir kooperatifiz ve kendi çabamızla hazırladığımız projeyi Şanlıurfa Belediyesi'ne ve Şanlıurfa Valiliği'ne sunduk. Kurmak istediğimiz sanayi sitesi, belediyenin imar sınırları arasındadır. Bizlerin sanayiden çıkması ile hem Şanlıurfa trafiği rahatlayacak hem de bizlere daha iyi koşullarda çalışma imkanı sağlanacak" dedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz ise sanayicilerle görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada konu ile yakından ilgileneceğini belirterek, "Sanayinin il dışına çıkması hem şehrin görünümü hem çevre kirliliğinin önüne geçilmesi açısından güzel olacak hem de sanayide çalışan arkadaşların daha rahat ortamda iş yapmasına vesile olacak. Ben bu projenin takipçisi olacağım" şeklinde konuştu.

(FÖ-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title