Haberler

Şanlıurfalı Oto Galericiler Sıkıntılı

Şanlıurfa'da Oto Galericiler Sitesi'nde Faaliyet Gösteren Esnaf, 350 Oto Galerisinin Başka Bir Yere Taşınmasının Gündeme Gelmesi Nedeniyle Sıkıntılı Günler Yaşıyor.

Şanlıurfa'da Oto Galericiler Sitesi'nde faaliyet gösteren esnaf, 350 oto galerisinin başka bir yere taşınmasının gündeme gelmesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.

Galericiler, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan 350 oto galericinin başka yere taşınması halinde büyük sıkıntılar yaşayacaklarını dile getirdi. Şanlıurfa Galericiler Yönetim Kurulu Üyesi Seyithan Koşar, "Bulunduğumuz işyerlerinden çıktığımızda tüm sektörümüz dağılır. Çünkü toplam 350 esnaf iş yapıyor. 350 esnafın içinde her bir işyerinde 5 eleman çalışıyor. Yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. İşsiz kalan gençler galerilerde çalışan yerlerde ekmek yiyor. Viranşehir yolu veya TOKİ'nin karşısındaki

yerde bir oto galeri sitesi yapılırsa esnaf için daha olumlu olur. Bize ilk başta orası için söz verdiler. Sonra başka yerde yer gösterdiler. Bizi perişan etmesinler, başkanımızdan ricamız daha iyi bir yerde yer versin. Bizi bina altlarına mahkum etmesin. Sağolsun başkanımız her türlü hizmeti bize veriyor, Şanlıurfa çok gelişti, yaptığı çalışmalardan dolayı da çok teşekkür ederiz" dedi.

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ise, oto galerici esnafına mağdur olmamaları için kentin en güzel bölgelerinden yer tahsis edeceklerini belirterek, "Bizden istenilen yerde dolgu olduğundan dolayı çok tehlikeli. Galerici esnafımıza Evren Sanayi'nin batısında bulunan en güzel yerden yer tahsis edilecektir. Biz hiçbir zaman esnafımızın mağdur olmasını istemiyoruz" diye konuştu.

(FÖ-FÖ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title