Haberler

Şanlıurfa Valisi ve Eşi Konuk Olduğu Bir Evde İftarını Aile Fertleri ile Açtı

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, İftarını Eşi Ayla Yavaşan ile Birlikte Ziyaret Ettiği Yoksul Bir Ailenin Evinde Açtı.

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, iftarını eşi Ayla Yavaşan ile birlikte ziyaret ettiği yoksul bir ailenin evinde açtı.

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Ramazan ayı dolaysıyla dün akşam eşi Ayla Yavaşcan ile birlikte kentin Sancaktar Mahallesi'nde yaşayan Tutay ailesinin evine konuk oldu. Geçen yıl tarım işçiliğinden dönerken geçirdikleri trafik kazası sonucu eşi ile 6 yaşındaki çocuğunu kaybeden 3 çocuğu da yaralanan Sultan Tutay'ın evinde aile fertleriyle birlikte kurulan yer sofrasında eşi Ayla Yavaşcan’la iftarını açan Yavaşcan, Tutay ailesinin sorunlarını dinledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığı yardımlarla geçimini sağlayan 7 çocuklu Tutay ailesine gıda ve çeşitli yardımlarda da bulunan Şanlıurfa Valisi Yavaşcan, çocuklara da oyuncak hediye etti.

Sultan Tutay, Vali Yavaşcan’ı evlerinde görmekten mutlu olduğunu belirterek, "Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan ve eşinin evimize gelerek bizimle birlikte iftarını açması bizi mutlu etti. Çocuklarım çok sevindi. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

(HA-OÇ-Y)

16.09.2007 14:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title