Haberler

Şanlıurfa Valisi kız öğrencinin tablet isteğini geri çevirmedi

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi kız öğrencinin tablet isteğini geri çevirmedi Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, habere konu olan Rabia'nın tablet isteğini geri çevirmedi.

Şanlıurfa Valisi kız öğrencinin tablet isteğini geri çevirmedi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, habere konu olan Rabia'nın tablet isteğini geri çevirmedi.

Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan 8. Sınıf öğrencisi Rabia Çengil'in tablet isteğine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin kayıtsız kalmadı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hakan Çiftel ve Fahri Düşünekli, ilçeye 45 kilometre uzaklıkta ki Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan Rabia Çengil'i evinde ziyaret ederek, Vali Erin'in göndermiş olduğu tableti teslim etti. Hediyesini alan küçük kızın heyecan ve mutluluğu yüzüne yansıdı.

"Vali amcama teşekkür ediyorum"

Yaptığı çağrıya kayıtsız kalmadığı için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e teşekkür eden Rabia, "Vali amcamdan tablet istemiştim, Vali amcamda tabletimi yolladı, çok mutlu oldum, Vali amcama teşekkür ediyorum" dedi

Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin'in talimatıyla Rabia'ya tableti teslim etmeye geldiklerini belirten Siverek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Çiftel," Daha önce basına yansıyan bir haberde bir öğrencimiz Sayın Valimizden bir tablet talep etmişti, Valimizde bu isteğe duyarsız kalmadı. Bizde bugün merkezden 45 kilometre mesafede bulunan Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan öğrencimizin evine geldik, Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda öğrencimize tabletini teslim ettik. Bizde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Rabia öğrencimiz gibi tableti, bilgisayarı, interneti olmayan öğrencilerimiz için Mobil EBA Destek Aracını oluşturduk, bu Mobil EBA Destek Aracımız bütün kırsaldaki Mahallelerimizi belli periyotlarla dolaşarak bu anlamda ihtiyacı olan öğrencilerimize katkı sunacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Abdullah Erin Şanlıurfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title