Haberler

Şanlıurfa: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor tesislerinde düzenlenen imza törenine; 2. Başkan Hanifi Arıkan, Basın Sözcüsü Ahmet Elçi, yönetim kurulu üyesi Tahir Gülebak katıldı. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, başarılı olmak için Şanlıurfaspor'u tercih ettiğini söyleyerek, kulübün parasını sokağa atmadan savaşan bir takım kuracaklarını belirtti. İç ve dış transfer çalışmalarının başladığını belirten Çapanoğlu, "İç transferde bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız. Dış transferde ise takıma faydalı olacak isimlerle anlaşacağız. Kulübün parasını sokağa atmadan, ligde savaşan bir takım kuracağız" dedi.

Zorlu lig maratonunda başarı için yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftar ve basının birlik içerisinde olması gerektiğinin altını çizen Çapanoğlu, "Başarı için bu zincirin halkalarının sağlam bir şekilde birbirine bağlı olması gerekir" diye konuştu.

Teknik direktör Çapanoğlu, daha sonra kendisiyle birlikte çalışacak yardımcılarını tanıttı. Sezon boyunca yardımcılıklarını Murat Küçük, Cengiz Güzeltepe ve kaleci antrenörlüğünü ise Veysel Atılgan'ın yapacağını ifade eden Çapanoğlu, Şanlıurfaspor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Çapanoğlu'na güvendiklerini söyleyen Basın Sözcüsü Ahmet Elçi, başarılı olmak için elbirliğiyle hareket edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title