Haberler

Şanlıurfa: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda Mücadele Edecek Şanlıurfaspor'da Yönetim, Eşya Piyangosu Biletlerinin Satışı İçin Belediye Binası Önünde 'Şanlıurfaspor Standı' Açacak.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda mücadele edecek Şanlıurfaspor'da yönetim, eşya piyangosu biletlerinin satışı için belediye binası önünde 'Şanlıurfaspor standı' açacak.

Kulübün İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, eşya piyangosunda verilecek 4 otomobilden birini bu standta sergileyerek vatandaşların piyangoya ilgisini artırmaya çalışacaklarını söyledi. Kulübe maddi gelir sağlamak için düzenledikleri eşya piyangosunun tanıtımı için şehrin muhtelif yerlerine duyurular astıklarını belirten Gülebak, "Kentin çeşitli noktalarında bilet satış noktaları oluşturacağız. Şanlıurfaspor'u seven ve gönül veren taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Piyangonun çekilişi, 11 Nisan günü noter huzurunda yapılacaktır" dedi.

Eşya piyangosu biletlerinin satışı konusunda Valilik ve belediye başta olmak üzere kamu kuruluşlarından, işadamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından destek isteyen Gülebak, "Yönetim kurulu üyeleri olarak bu biletlerin kısa sürede satılması konusunda gönüllü olarak çalışacağız" diye konuştu.

4 otomobil, çok sayıda cep telefonu, televizyon ve çeşitli beyaz eşya ürünlerinin armağan olarak verileceği eşya piyangosundan kulübe 700-800 bin YTL gelir sağlanması planlanıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, biletlerin baskı işlemlerinin tamamlandığını belirterek, "Önümüzdeki günlerde şehrin çeşitli noktalarında bu biletleri satışa çıkaracağız. 100 bin adet bilet basıldı, 10 YTL ücretle satışa çıkarılacağız. Hemşerilerimizin ilgi göstermesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title