Haberler

Şanlıurfa Suriye Sınırı Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Suriye sınırı Türk bayraklarıyla donatıldıSURİYE'de, terör örgütü PKK'nın bu ülkedeki uzantısı PYD denetimindeki Telabyad kentine ABD bayraklarının asılmasının ardından, bugün Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin sınır hattı bayraklarla donatıldı.

Suriye sınırı Türk bayraklarıyla donatıldı

SURİYE'de, terör örgütü PKK'nın bu ülkedeki uzantısı PYD denetimindeki Telabyad kentine ABD bayraklarının asılmasının ardından, bugün Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin sınır hattı bayraklarla donatıldı.

Geçen hafta Telabyad'da bulunan bazı evlerin çatısı, sokaklar ve gümrük binasına ABD bayrakları asıldı. Türkiye'de tepkiye yol açan bu gelişmeden sonra evlerin çatısı ile sokaklarda 3 ABD bayrağı indirilirken, gümrük binasındaki bayrağa ise dokunulmadı.

Kamuoyunda da yankı uyandıran bu olayın ardından Akçakale Belediyesi, bugün öğleden sonra sınır hattındaki araç parkı ile Akçakale Sınır Kapısı arasındaki 2 kilometrelik hatta Türk bayrakları astı. İş makineleri kullanılarak sınır hattını süsleyen Türk bayrakları, Suriye'nin Telabyad kentinden de görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Akçakale Suriye PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title