Haberler

Şanlıurfa: Sulama Kanalında İftar İçin Balık Avlayan Genç Boğuldu

Şanlıurfa'da Arkadaşlarıyla Birlikte İftar İçin Balık Avlayan Bir Genç, Sulama Kanalında Boğularak Hayatını Kaybetti.

Şanlıurfa'da arkadaşlarıyla birlikte iftar için balık avlayan bir genç, sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Örenci Köyü'nde oturan 4 arkadaş iftar yemeği için balık tutmak üzere Balaban mevkisindeki sulama kanalına geldi. Yaklaşık 2 saat süren balık avından sonra tuttukları balıkları taşımak için kovaya su doldurmak isteyen gençlerden Hasan Kaçar (25) ile Ahmet Bahçe kanala düştü. Bir süre birbirlerine tutunarak su üzerinde kalan gençlerden Ahmet Bahçe yüzme bildiği için kurtulurken, yüzme bilmeyen Hasan Kaçar boğuldu. Gençlerin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü sualtı polis ekipleri tarafından boğulan gencin cesedi kanaldan çıkartıldı.

Sağ olarak kurtulan Ahmet Bahçe, "Biz iftar için balık avlamaya geldik. Hasan birkaç balık yakaladıktan sonra kovasına su doldurmak için demir korkuluklarına tutunarak kendini aşağıya sarktı. Birden dengesini kaybedip kanala düştü. Bende elimi ona uzatınca bende düştüm. Arkadaşların ip atması üzerine ben çıktım, Hasan çıkamadı. Keşke balık avlamaya gelmeseydik" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title