Haberler

Şanlıurfa: Şanlıurfa Sydv, 6 Bin 500 Aileye 627 Ton Gıda Maddesi Dağıttı

Şanlıurfa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, (Sydv) Ramazan Ayı Sebebiyle 6 Bin 500 Aileye 627 Ton Gıda Maddesi Dağıttı.

Şanlıurfa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, (SYDV) Ramazan ayı sebebiyle 6 bin 500 aileye 627 ton gıda maddesi dağıttı.

Ramazan ayı nedeniyle muhtaç ailelere; un, pirinç, mercimek, nohut, bulgur, makarna, çay şekeri, ayçiçek yağı, çay, sabun ve tuz olmak üzere toplam 96.5 kilogramdan oluşan gıda paketlerinin 6 bin 500 aileye dağıtımının tamamlandığını ifade eden Vali Yavaşcan, 627 ton gıda maddesi için SYDV tarafından toplam 600 bin YTL harcama yapıldığını bildirdi.

Şanlıurfa Valiliği SYDV'nin, ayrıca haftanın 6 günü 3 bin 500 kişiye de sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yaptığını bildiren Vali Yavaşcan, pazar günleriyse vatandaşlara zeytin, helva, yumurta ve tavuk verildiğini ifade etti. Sıcak yemek yardımının sadece Ramazan'da değil yıl boyunca yapıldığını kaydeden Yavaşcan, yemek yardımı için her ay 35 bin YTL harcandığını aktardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title