Haberler

Şanlıurfa: Şanlıurfa'da İftar Çadırına Yoğun İlgi

Şanlıurfa Belediyesi Tarafından Balıklıgöl Yanına Kurulan İftar Çadırına Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterirken, Görevliler Zaman Zaman Oluşan İzdiham Nedeniyle Zor Anlar Yaşadı.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından Balıklıgöl yanına kurulan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, görevliler zaman zaman oluşan izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı.

Ramazan sebebiyle Şanlıurfa Belediyesi tarafından hayırsever işadamlarının katkılarıyla kurulan 2 ayrı yerdeki bin kişilik 4 çadırda, bugün ilk iftar yemeği verildi. Yemeğe katılan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yaşlılara kendi elleriyle servis yaptı. İftar çadırına ilgi fazla olunca, yemek için bekleyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Çadır önünde izdihamı önlemek için görev yapan zabıta ekipleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Yaklaşık bin 200 kişinin katıldığı iftar yemeğinde bir süre yemek servisi yapan Başkan Ahmet Eşref Fakıbaba, daha sonra sıraya girerek plastik tabldotla yemeğini aldı.

Çadırdaki vatandaşlarla zaman zaman sohbet eden Fakıbaba, çalışmaları da kontrol etti. Başkan Fakıbaba, "Ramazan'ın 28 günü şu an için doludur. Hayırsever işadamları büyük ilgi gösterdi. Bu yıl bin kişiye yemek verecektik. Ama yaklaşık bin 200 kişi yemek aldı. Ben inanıyorum ki Şanlıurfalılar bundan sonraki yıllarda da ilgi gösterecektir. Hayırsever işadamlarına teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title