Haberler

Şanlıurfa: Şanlıurfa'da Bayanlara Mikro Kredi Dağıtımı

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardım Birimi Tarafından Şair Nabi Kültür Merkezi'nde Düzenlenen Toplantıda, 25 Ev Hanımına Daha Bin YTL'lik Kredi Desteği Sağlandı. Şuana Kadar Toplam 226 Ev Hanımının Mikro Kredi Uygulamasından Yararlandığı Belirtildi.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardım Birimi tarafından Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, 25 ev hanımına daha bin YTL'lik kredi desteği sağlandı. Şuana kadar toplam 226 ev hanımının mikro kredi uygulamasından yararlandığı belirtildi.

Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kredi dağıtım törenine Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, eşi Gül Fakıbaba, Yoksullukla ve İşsizlikle Mücadele Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Mikro Kredi- Gıda Bank Sorumlusu Hakkı Murat, Sosyal Yardım Birim Sorumlusu Hüseyin Çelik katıldı. Kadınların büyük çoğunluğunun kendi işyerlerini kurduğunu ve kazandığı parayla hem aile bütçesine katkıda bulunduğunu hem de belediyeye olan borcunu ödemeye başladığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, projede emeği geçenlere teşekkür ettiğini dile getirdi.

Başkan Fakıbaba ve diğer misafirler tarafından kredi başvurusu kabul edilen 25 kadına biner YTL verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title