Haberler

Şanlıurfa: Rıdvan Dilmen, Şanlıurfa'da Öğrencilerle Buluştu

Futbol yorumcusu ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen, Şanlıurfa'da katıldığı panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Zaman zaman öğrencilerin soruları karşısında terler döken Dilmen, konuşmasının ardından Süper Lig hakemlerinden Serdar Tatlı ile birlikte penaltı atışları yaptı.

Futbol yorumcusu ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen, Şanlıurfa'da katıldığı panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Zaman zaman öğrencilerin soruları karşısında terler döken Dilmen, konuşmasının ardından Süper Lig hakemlerinden Serdar Tatlı ile birlikte penaltı atışları yaptı.

Özel Şanlıata Koleji'nin davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen Rıdvan Dilmen, Süper Lig hakemlerinden Serdar Tatlı ile birlikte öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

İlk olarak gazetelerde çıkan spor haberlerini sinevizyon gösterisiyle izleyen Dilmen ve Tatlı, daha sonra öğrencilerin sorularına cevap verdi.

Rıdvan Dilmen, bir soru üzerine Dünya Kupası'nda herkesin Brezilya'yı favori takım olarak gördüğüne dikkat çekerek, "Bu eskiden de böyleydi. Ama bu yıl bence 8 favori takım vardır" dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası'na gideceğine inandığını belirten Dilmen, Serdar Tatlı'nın kendisinin 3 maçını yönettiğini bunlardan 2'sinden beraberlik diğerinden de mağlubiyetle ayrıldığını söyledi.

Beşiktaşlı bir taraftarın sorusu üzerine Siyah-beyazlı ekibin Marcio Nobre'yi alarak çok iyi bir transfer yaptığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Futbolculuk hayatım boyunca 3 sarı kart gördüm, hiç kırmızı kart görmedim. Futbolcular ile hakemler arasında problemler yaşamadım. Futbolda şiddetin önlenmesi için yöneticilere ve gazetecilere çok büyük işler düşüyor. Teknik direktör olmam için 3-4 takım ile görüşmelerim var" diye konuştu.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon şanslı bir şampiyonluk yakaladığını belirten Dilmen, "Daha doğrusu Fenerbahçe, şampiyonluğu son haftada Galatasaray'a hediye etti" dedi.

Süper Lig hakemlerinden Serdar Tatlı da bir öğrencinin hangi takımı tuttuğunu sorması üzerine, "Ben Milli Takım'ı tutuyorum" cevabını verdi. Bir gazetecinin "Sizin için Beşiktaşlı diyorlar, doğru mu?" şeklinde sorması üzerine tecrübeli hakem, "Hayır, ben Milli Takım'ı tutuyorum. Benim babam Beşiktaşlı'dır. Herkes bir şeyler yakıştırıyor. Kimisi Fenerbahçeli, kimisi Beşiktaşlı, kimisi de Galatasaraylı diyor. Herkes bir takımı yakıştırıyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Rıdvan Dilmen'in "Federasyon, seni memleketinin takımı Şanlıurfaspor'un maçına atarsa ne yaparsın?" şeklindeki sorusuna Serdar Tatlı, "Federasyon böyle bir atama yapmaz. Atasa bile Şanlıurfaspor yönetimi kabul etmez" diye cevap verdi.

Konuşmaların ardından Rıdvan Dilmen, öğrencilerin Fenerbahçe formalarını imzaladı. Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Dilmen ve Tatlı, daha sonra penaltı atışları yaptı. İkişer penaltı atışını da gole çeviren Dilmen ile Tatlı, öğrencilerden büyük alkış aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title