Haberler

Şanlıurfa Piazza'nın Lego Festivali Başlıyor

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 27-29 Temmuz tarihleri arasında minik ziyaretçilerini Lego Festivali'nde buluşturacak.

Alışverişin yanı sıra kampanyalar, çekilişler ve birbirinden eğlenceli organizasyonlar AVM'de, Şanlıurfalı çocuklara yönelik düzenlenen Lego Festivali'ne ev sahipliği yapacak.

60 yıldan fazladır üretilen, sürekli kendini yenileyen ve günümüzde de çocukların büyük ilgisini çeken Lego Festivali, minik ziyaretçilerinin eğlenceli ve el becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunacak. 27-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivali ile Legoların dünyasının kapılarını aralayacak olan çocuklar, Lego heykelleri, dans gösterileri ve Legolardan yapılan birbirinden farklı oyuncaklarla eğlenme fırsatı bulacak.

Lego Ninjago Filmi, Lego Batman, Lego City ve Friends, Lego Duplo, Lego Starwars ve Lego Dünya Haritası olmak üzere birbirinden renkli etkinlikler, minik katılımcılara unutamayacakları anlar yaşatacak.

Şanlıurfa Piaazza'nın Lego Festivali etkinlikleri, belirtilen tarihlerde 12.00 ve 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Şanlıurfa Lego Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title