Haberler

Şanlıurfa'nın Karaköprü Beldesinde Halk Kütüphanesi Açıldı

Kütüphane etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Beldesi’nde yapımı tamamlanan halk kütüphanesi hizmete açıldı.

Belediye Kültür sitesinde kütüphane için ayrılan salon, düzenlenerek halkın hizmetine girdi. Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel, İl Turizm ve Kültür Müdürü Selami Yıldız, Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Soran, Müdür Yardımcısı Burhan Akar ile birlikte faaliyete konulan kütüphanede incelemelerde bulundular.

Belediye olarak halka sadece yol, su, kanal, park götürmekle yükümlü olmadıklarını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel, "Eğitime çok destek veriyorum. Beldemizde bir kütüphanenin olmaması eksiklikti. Bu amaçla son derece sakin ve bağımsız bir kütüphanenin hizmete girmesinden dolayı mutluyum. Bize katkı yapan il Turizm ve Kültür Müdürü Selami Yıldız'a, Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Soran ve Yardımcısı Burhan Akar'a teşekkür ederim'" dedi.

Karaköprü Belediyesi tarafından kurulan kütüphane için il Turizm ve Kültür Müdürü Selami Yıldız, kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında Karaköprü Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan salonda eğitim amaçlı kütüphanenin kitapları ve personel tahsisini yaptıklarını belirterek, "Karaköprü her gün nüfus olarak büyüyor, gelişiyor. Burada bir kütüphanenin olmaması eksiklikti. Bu amaçla ortaklaşa bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız" diye konuştu.

Türk Telekom tarafından kütüphanede öğrencilerin İnternet üzerinden eğitimlerini yapmaları için 20 adet bilgisayarın hibe edileceğini belirten Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Soran ise, "Karaköprü Belediyesi tarafından kurulan kütüphanede bizimde katkımız istendi. Başkanımız eğitime çok destek veriyor. Türk Telekom olarak Karaköprü’de bir internet salonun olmasını çok arzuladık. Bu amaçla bizim kuruluşta eğitime destek vermiş olmaktadır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan hizmete açılan kütüphanenin resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

(FÖ-OÇ-Y) 10.04.2008 15:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title