Haberler

Şanlıurfa Milletvekili Önen, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol'u Makamında Ziyaret Etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol'u makamında ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol, Milletvekili A.Emin Önen'e Akçakale Sınır Kapısı'nın açılmasıyla ilgili çalışmaları anlattı. Demirkol, ticaret ve sanayi odası olarak çok çaba sarf ettiklerini ve bir an önce kapının birinci sınıf olarak tam anlamıyla faaliyete geçmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Önen ise milletvekilleri ile birlikte konuyla ilgili devamlı istişare ettiklerini, Akçakale Sınır Kapısı'nın bir an önce hizmete girmesi için bakan, gümrük müsteşarı, vali, kaymakam ve diğer yetkili mercilerle işbirliği içinde olduklarını belirterek çalışmalara devam edildiğini kaydetti.

(FÖ-OÇ-Y)

31.01.2008 14:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title