Haberler

HDP'li Tan 276'yı Alamazsan O Gece İstifa Ediyor Musun Etmiyor Musun

Güncelleme:

HDP'li Tan 276'yı alamazsan o gece istifa ediyor musun etmiyor musun Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, HDP Şanlıurfa mitinginde konuştu.

Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, HDP Şanlıurfa mitinginde konuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'na 7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimde Ak Parti'nin 276 milletvekili çıkaramadığı takdirde istifa edip etmeyeceğini soran Tan, Demirtaş, hiçkimse ona bir şey sormadan çıktı televizyonda dedi ki, 'Ben partim barajı geçemezse aynı gece istifa ediyroum'. Rest çekti rest. Sen diyorsun ki 400 milletvekili alıyorum. Anayasayı değiştiriyorum. Yüzde 55 oy alıyorum. Bu HDP de zaten barajın altında. Gel seninle bir pazarlık yapalım. 276'yı alamazsan o gece istifa ediyor musun, etmiyor musun ifadelerini kullandı.

BİZİM BASTIĞIMIZLA BİZE NUMARA ÇEKİYORSUN

Kürtçe Kur'an'ı Kerim üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Altan Tan, Bugün elinde Kur'an ile gezen arkadaşa sesleniyoruz. Bak kardeşim. Sen sanki yeni bir şey basmış gibi ortalıkta geziyorsun. O elinde gezdirdiği Kur'an'ı Kerim'i benim aynı aşiretten hemşehrilerim Kürtçeye tercüme etti. Bizim bastığımızla bize numara çekiyorsun. Ayıptır ayıp, ayıp. Türkler arasında bir laf var. Atma Recep, atma; Din kardeşiyiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Şanlıurfa Altan Tan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

necati islamoğlu:

asıl din düşmanı akp''dir en güzel şekilde kullanıyor sizde inanın bakalım bir gün pişman olursunuz korkarım o vakitte geç olacak. tarihi bir yer not düşün 2-3 sene sonra

0
0
yanıtYanıtla
urfamobilWeb@haberler.com:

Dine karşıysan dindardan oy alma

0
0
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

HDP ermeni taşeronu yapıyur.dine düşman olan kürtlerden oy istemesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title