Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Macit Yakar seçildi.

Siverek Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Macit Yakar seçildi.

Kanlıkuyu iş merkezindeki Oda binasında gerçekleştirilen seçime, iki listeyle gidildi. Başkanlığa aday olan Kafur Ordu ve Macit Yakar projelerini anlattı.

170 üyenin oy kullandığı kongrede, 115 oy alan Macit Yakar yeni başkan seçildi.

Yakar, kongreye katılan tüm üyelere teşekkür ederek, aldığı oda bayrağını hakkıyla ileriye taşıyacağını söyledi.

Ceylanpınar'da bayanlar voleybol turnuvası

Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından bayanlar voleybol turnuvası düzenlendi.

6 takımın katıldığı ve 1 haftadır devam eden turnuvanın finali ilçe spor salonunda Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü bayanlar voleybol takımı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü bayan voleybol takımını arasında yapıldı. Turnuvayı rakibini 2-0 yenen Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü takımı kazandı.

Kaymakam Musa Sarı, ilçede bayanlara yönelik sportif faaliyetlerin arttırılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bunlardan birininde ilk defa gerçekleştirdikleri voleybol turnuvası olduğunu söyledi.

Bayanların toplumun her alanında yer alması gerektiğini ifade eden Sarı, turnuvaya gösterilen ilginin sevindirici olduğunu kaydetti.

Ceylanpınar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Abdullah Arslan ise, Ceylanpınar'da faaliyet gösteren kadın kültür evleri sayesinde bayanlara yönelik sportif faaliyetlerin arttığını söyledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Ceylanpınar Şanlıurfa Siverek Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title