Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harran Kadın Destek ve Gençlik Merkezi'ndeki kadın kursiyerlere yönelik aile içi iletişimi güçlendirme semineri düzenlendi.

Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harran Kadın Destek ve Gençlik Merkezi'ndeki kadın kursiyerlere yönelik aile içi iletişimi güçlendirme semineri düzenlendi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, merkez toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğü'nde görevli Psikolog Aysel Polatsoy tarafından aile içi iletişimle ilgili bilgi verildi.

Polatsoy, yaptığı konuşmada  dinleme becerisinin, evlilik ilişkisi içerisindeki en önemli iletişim becerilerinin başında geldiğini belirtti.

Güçlü bir iletişim için insanın önce dinlemesini öğrenmesi gerektiğini anlatan Polatsoy, "Eşinin kendisini içtenlikle dinlediğini bilmek, kişiye bu ilişki içerisinde eşi tarafından önemsendiği mesajını vermektedir. Sürekli eleştiren, suçlayan, ters cevaplar veren, kalp kıran birisi olmaktan kaçının. Anlayışlı ve olgun olmaya gayret edin" dedi.

Halfeti'de eğitim yatırımları

Halfeti ilçesinde yürütülen "Öğrenmem için Oynamam Gerek Projesi" kapsamında, Yeşilözen, Sırataşlar, Günece, Hilalli ve Tavşanören ilkokullarının bahçesine oyun grubu kuruldu.

Kaymakam Mehmet Keklik, yaptığı açıklamada, okul öncesi eğitime devam oranında diğer ilçelere göre iyi bir ivme kazandıkların belirtti.

İlçede bazı okullarda oyun alanı eksikliği bulunduğunu ifade eden Keklik, "Bu donanımların sağlanabilmesi için mevcut kaynaklar yetersiz kalmaktadır. Okul öncesi öğrenim çağı ile ilköğretim çağındaki öğrencilerimizin bedensel ve duygusal yönden gelişimlerini sağlamak için ihtiyacı olan ve öğrenci sayısı fazla olan okullarımız için bir proje hazırladık ve projemiz kabul edildi. Bizler de bu projeyi yürüterek okullarımızın bu yönde bulunan eksiklerini gidermiş olduk" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Keklik Şanlıurfa Halfeti Harran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title