Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

KOSGEB girişimcilik kursu

Viranşehir'de girişimcilik kursunu tamamlayan 30 kursiyer sertifikasını aldı.

Viranşehir Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli işletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığınca (KOSGEB) düzenlenen girişimcilik kursunda başarı gösteren 30 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Kurs eğitmeni Mustafa Bozcan, Med Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, kursiyerlerin gayet başarılı bir kurs dönemi geçirdiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan vekili Mehmet Burun kursiyerlere sertifikalarını verdi, onları tebrik etti.

- Siverek'teki kitap okuma kampanyası

Siverek AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, "Siverek okuyor" kitap okuma kampanyası kapsamında parkta kitap okudu.

Kanlıkuyu parkında düzenlenen etkinlikte parti üyeleri, yanlarında getirdikleri kitapları okudu. Bazı vatandaşlar da etkinliğe destek verdi.

AK Parti İlçe Gençlik  Kolları Başkanı İsmail Keş, yaptığı açıklamada amaçlarının  toplumda ve  gençler arasında okuma bilincini geliştirmek olduğunu belirtti.

Keş, okudukları kitapları daha sonra köy okulunun kütüphanesine bağışladıklarını kaydetti.

Siverek Belediyesi'nin çalışmaları

Siverek Belediye Başkan vekilli Mustafa Hivi Abikoğlu, yürütülen çalışmaları inceledi.

Abikoğlu, küçük sanayi sitesindeki incelemelerinin ardından Hasançelebi Mahallesindeki yaptırılan parkı gezdi, yetkililerden bilgi aldı. Abikoğlu, yaptığı açıklamada, çalışmaların hızlı devam ettiğini, parkı yıl sonuna kadar hizmete açmayı planladıklarını ifade etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Viranşehir Belediyesi Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title