Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle lise öğrencilerine yönelik temel yeterlilik testi deneme sınavı yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle lise öğrencilerine yönelik temel yeterlilik testi deneme sınavı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, ÇEAŞ Anadolu Lisesinde deneme sınavı öncesi okulu ziyaret ederek öğrencilere başarı diledi.

Beyazgül, geleceğin teminatı çocukların iyi bir eğitim alması gerektiğini ve bunun da değerli öğretmenlerle mümkün olacağını belirtti.

Öğrencilere başarı dileyen Beyazgül, "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız protokol kapsamında öğrencilerimize kendi seviyelerinde uygun testler hazırladık. Şimdi de öğrencilerimiz sınavlarına başlayacaklar. Kendilerine başarılar ve zihin açıklığı diliyorum. Bu deneme sınavında kendi seviyelerini gördükten sonra eksiklerini tamamlayacaklar." ifadelerini kullandı.

Vali Erin de eğitime destek veren Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Deneme sınavına, merkez ve 13 ilçeki 240 liseden 22 bin 610 öğrenci katıldı.

Halfeti'de uçurtma şenliği

Halfeti Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi.

Halı sahada gerçekleştirilen şenlikte, çocuklara uçurtma dağıtıldı. Uçurtmalarını gökyüzüne bırakan çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Şenliğe katılan Belediye Başkanı Şeref Albayrak, çocuklarla uçurtma uçurdu.

Albayrak, belediye olarak yarınların teminatı çocukların daha iyi bir geleceğe sahip olması için ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini belirterek, "Onlar bizim geleceğimiz, her şeyin en güzelini hak ediyorlar." dedi.

Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Aksak ilk nikahı kıydı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, evlenen çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Belediyenin Evlendirme Müdürlüğüne müracaat eden Barış ve Songül Tosun'un nikahını Belediye Başkanı Aksak, kıydı.

Genç çifte ömür boyu mutluluk dileyen Aksak, ilk kez nikah kıydığı için heyecanlandığını belirterek, "İki evladımız, hayatlarını birleştirmeye karar vermişler. Biz de bu güzel günlerinde gençlerimizi yalnız bırakmayarak nikahlarını kıydık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title