Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi işbirliğiyle Afrin için yardım kampanyası başlatıldı.

Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi işbirliğiyle Afrin için yardım kampanyası başlatıldı.

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, gazetecilere yaptığı açıklamada, insani yardıma muhtaç Afrin halkı için yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Kampanyanın Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu ile yürütüldüğünü vurgulayan Çimşit, un, pirinç, makarna, salça gibi temel gıdaların toplandığını belirtti.

Viranşehir halkını desteğe davet eden Çimşit, vatandaşların gerekli hassasiyeti göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Spor kursları başladı

Viranşehir Belediyesi tarafından sporda fiziksel yeterliliğin arandığı kurum ve kuruluşlara müracaat edecek gençlere yönelik kurslar açıldı.

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Belediye Spor Kompleksini ziyaret ederek burada eğitim alan gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle sohbet eden Çiftçi, belediyenin gençlere yönelik sağladığı hizmetlere ilişkin bilgi verdi.

Öğrencilerin talebini dinleyen Çiftçi, şöyle konuştu:

"Viranşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Sporcu gençliğin yetişmesi için tüm imkanları kullanıyoruz. Sosyal belediyecilik gereği Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Polis Meslek Yüksek Okulu ve Milli Savunma Bakanlığı Subaylık Sınavlarına yönelik ücretsiz hazırlık kursları açtık. Gençlerimiz bu kurslara yoğun ilgi gösteriyor. Açılışını yaptığımız kurslar, ekim ayının sonlarına kadar sürecek."

Kaynak: AA / Güncel

Viranşehir Belediyesi Şanlıurfa Afrin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title