Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir ilçesinde, muharrem ayı etkinlikleri kapsamında aşure ikram edildi.

Viranşehir ilçesinde, muharrem ayı etkinlikleri kapsamında aşure ikram edildi.

Belediye ekiplerince, cuma namazının ardından camilerde kurulan stantlarda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, yaptığı açıklamada, muharram ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Aşurenin bereketi ve paylaşımı temsil ettiğini belirtene Kaymakam Çimşit, " Viranşehir Belediyesi olarak her zaman için vatandaşlarımızın yanındayız. Böyle mübarek bir gün ve aylarda kendilerini yalnız bırakmadık ve belediye olarak aşure dağıtımında bulunduk. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bu vesile ile başta İslam alemi olmak üzere tüm hemşerilerimin muharrem ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Birecik Kaymakamı Perçi'nin ziyaretleri

Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, tekstil fabrikasında çalışan işçilerle bir araya geldi.

Kaymakam Perçi ile beraberindekiler, teksitil fabrikasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Perçi, yaptığı açıklamada, Birecikteki sanayi kuruluşlarını daha yakından tanımak, üretim ve istihdam faaliyetlerini incelemek ve sorunların tespiti için ziyaretler yaptığını söyledi.

İlçedeki istihdamı artırmak için kurum olarak çalışmalar yaptıklarını belirten Perçi, "İlçemizin kalkınması için sanayiye ağırlık vermemiz gerekiyor. Bu konuda da gerekli desteği Kaymakamlık olarak vermeye devam edeceğiz. Bölgemizde toplamda 4 fabrika aktif olarak hizmet vermektedir. Bu fabrikalarla sürekli bir uyum içerisindeyiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Viranşehir Belediyesi Ömer ÇiMŞİT Kadir Perçi Birecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title