Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa

Şanlıurfa Belediyesi, şehir merkezi ile Balıklıgöl arasındaki ulaşımda özel halk otobüslerinin de kullanılabileceğini bildirdi.

Şanlıurfa Belediyesi, şehir merkezi ile Balıklıgöl arasındaki ulaşımda özel halk otobüslerinin de kullanılabileceğini bildirdi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, 1 yıl önce belediyeye ait toplu taşıma araçlarının kullanıldığı şehir merkeziyle Balıklıgöl arasındaki ulaşımda, Şanlıurfa İdare Mahkemesi'nin aldığı karar doğrultusunda değişiklik yapıldı.

Söz konusu karara göre bu hatta çalışan araçların dağılımının yeniden yapıldığı belirtilerek, aylık olarak bu hatta çalışacak araç sayılarının ve plakalarının belediye tarafından tespit edileceği duyuruldu.

Düzenleme kapsamında bu hatta çalışacak özel halk otobüsleri ile belediye otobüsleri aynı güzergahı ve durakları kullanacak.

Kararın dışında hareket edecek araç sürücüleri için ise cezai işlem uygulanacak.

-Divanyolu trafiğe kapatılıyor

Şanlıurfa Belediyesi, Divanyolu Caddesi'nin 7 Temmuz'dan itibaren araç trafiğine kapatılacağını bildirdi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Divanyolu Caddesi

(Haşimiye Meydanı ve Kapaklı Pasajı arası) toplu taşıma araçları hariç hususi araç trafiğine kapatılacak.

Bu istikamete gitmek isteyen araç sürücüleri, Demokrasi Caddesi'ni (12 Eylül Caddesi) güney - kuzey yönünde seyir edecek.

Toplu taşıma araçları ise Divanyolu Caddesi'ni gidiş-geliş olmak üzere çift yönlü kullanacak.

Muhabir: Rauf Maltaş

Yayıncı: Mehmet Güldaş - ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Balıklıgöl Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title