Haberler

Şanlıurfa'da Yerel Yönetimler

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde Kent Konseyi Toplantısı Yapıldı. Toplantıya Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve Muhtarlar Katıldı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde kent konseyi toplantısı yapıldı. Toplantıya sivil toplum örgütleri temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Viranşehir İlçesi'nde sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve Belediye meclis üyeleri kent toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Ticaret Odası Başkanı Münif Öztürk, CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Lokman Öztürk, Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı Eyüp Kuranlıoğlu, DTP İlçe Başkanı Kadri Özkan, sanayicilerden Ramazan Kandilli, Eğitim-Sen İlçe Teşkilatı Başkanı Halil Kara, Viranşehirli mühendisler ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Emrullah Cin, belediyenin yaptığı hizmetler hakkında bilgi verirken, yapmayı düşündükleri projeleri anlattı. Belediyenin bir çok altyapı çalışmasının 2009 yılına kadar biteceğini söyleyen Başkan Cin, 2007 yılında da hububat pazarı kompleksi, yeni hayvan pazarı, otogar ve yeni bir belediye binası yapacaklarını belirterek, bu yönden katılımcıların fikirleriyle onlara yardımcı olmasını istedi.

Divana Ticaret Odası Başkanı Münif Öztürk, Eğitim-Sen Temsilcisi Halil Kara ve DTP İlçe Başkanı Kadri Özkan seçildi. Ardından geçici bir yürütme kurlu seçildi. Toplantı bir ay sonraya ertelenirken, kamu görevlilerinin de bu çalışmaya katılması için girişimlerde bulunulması amacıyla divan kurulu karar aldı.

(FÖ-FÖ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title