Haberler

Şanlıurfa'da Yangın

Şanlıurfa'da Bir Depoda Meydana Gelen Yangında, 200 Bin Dolar Zarar Meydana Geldi. Yangında Dumandan Etkilenen Bir İtfaiye Eri Şanlıurfa Araştırma Hastanesi'nde Tedavi Altına Alındı.

Şanlıurfa'da bir depoda meydana gelen yangında, 200 bin dolar zarar meydana geldi. Yangında dumandan etkilenen bir itfaiye eri Şanlıurfa Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yangın Eyyübiye Mahallesi Açık Sokak üzerinde bulunan Reşit Beyazkendir isimli işadamının deposunda meydana geldi. Uzakdoğu ülkelerinden ithal edilen süs eşyalarının bulunduğu depoda bilinmeyen bir sebepten dolayı meydana gelen yangın, kısa sürede büyüdü. Olayın Şanlıurfa Belediyesi İtfaiyesi'ne bildirilmesi ile ilk etapta olay yerine 2 adet itfaiye aracı gönderildi. Yangın, yan taraftaki depoya da sıçrayınca olay yerine 4 adet daha itfaiye aracı daha çağrıldı. Yaklaşık yarım saat süren yangın, itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında, itfaiye eri Mustafa Hakkı Olgun dumandan etkilenerek Şanlıurfa Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye erinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Dumandan etkilenen diğer itfaiye erleri ise sık sık süt içtiler.

Bu arada, içeride bulunan süs eşyası malzemeler vatandaşların yardımı ile dışarı çıkarılırken, mal sahibinin eşi olay yerine geldiğinde gördüğü manzara karşısında sinir krizleri geçirdi. Genç kadına komşuları yardım ederek sakinleştirdi.

Öte yandan, meydana gelen yangında Uzakdoğu ülkelerinden getirilen süs eşyaları kısmen zarar görürken, maddi hasarın 200 bin dolar civarında olduğu bildirildi. Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(FÖ-ST-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title