Haberler

Şanlıurfa'da Sulama Kanalına Düşen 2 Kuzenden Biri Kurtarıldı, Diğeri Akıntıda Kayboldu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da serinlemek için girdikleri su kanalında akıntıya kapılan 2 kuzenden biri çevredeki inşaat işçisinin yardımıyla kurtarıldı. Diğer kuzen ise akıntıya kapılarak kayboldu.

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen 2 kuzenden biri inşaat işçisi tarafından kurtarılırken, diğeri ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Şahıslardan birinin annesi telefonla arayınca ekipler ne yapacağını şaşırdı.

KANALA DÜŞEN KUZENİNİ KURTARMAK İSTERKEN İKİSİ DÜŞTÜ

Şanlıurfa'da güzel havayı değerlendirmek isteyen ve kuzen oldukları öğrenilen Mehmet O. (25) ile Muhammed Nuri Hicri (26), DSİ'ye ait sulama kanalının kenarına gitti. İddiaya göre, suyun kenarında oturan 2 kuzenden biri dengesini kaybederek yaklaşık 7 metre derinliğinde olan kanala düştü. Suda çırpınan şahsı kurtarmak için kuzeni de içerisine atlayınca ikisi de akıntıya kapıldı.

İNŞAAT İŞÇİSİ BİRİNİ KURTARIRKEN DİĞERİ SUDA KAYBOLDU

İki kişinin suda çırpındığını gören Hüseyin Balıkçı isimli inşaat işçisi, suya atlayarak Mehmet O'yu kurtararak dışarı çıkarttı. Tekrar kanala geri dönen Balıkçı, diğer şahsın gözden kaybolduğunu fark etti. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, boğulma tehlikesi geçiren şahsa ilk müdahaleyi yaptı.

SEDYE ÜZERİNDEYKEN ANNESİ TELEFONLA ARADI

Genç, sedyenin üzerindeyken annesi telefonla aradı. Uzun süre telefonu açmayan ekipler, şahıs kendine gelince telefonu açıp annesiyle konuşmasını ve iyi olduğunu söylemesini istedi. Telefonu eline alan şahıs, annesiyle konuşarak durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gelmelerini istedi. Ambulansa alınan şahıs Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

KAYBOLAN GENCİN YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Akıntıya kapılan şahsı çıkartmak için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Su Altı Dalgıç polislerine haber verildi. Ekipler, suya dalmak için hazırlık yaptığı sırada olayı duyan Muhammed Nuri Hicri'nin yakınları geldi. Koşarak dalgıç polislerin yanına gelen yakınları, "Kurtarıldı mı" diye sordu. Şahsın henüz çıkarılmadığını öğrenen yakınları suyun kenarındaki tel örgülere tutunarak gözyaşı döktü.

Gençleri kurtarmak isteyenler arasında bulunan Nihat Akıllı, "Diğer arkadaşı da onun kurtarmak için arkasından atladı. Atlamasıyla buraya kadar gelmesi 30 saniye sürdü. Birini Hüseyin kardeşim atladı suya, sağ olsun çıkarttık. Diğerini maalesef çıkaramadık, yetişemedik. Zaten 3 kişiydik, ancak birine yetişebildik" dedi.

"HİÇ DÜŞÜNMEDEN ATLADIM"

Boğulmak üzere olan genci suya atlayarak kurtarmayı başaran Hüseyin Balıkçı ise "Bağırış sesini duydum. Baktım ki insanlar suya doğru gidiyor. Sonra suda birisinin olduğunu gördüm. Hiç düşünmeden kendimi suya atladım. Çok şükür ki birini kurtarabildim" diye konuştu.

Dalgıç polisler, kanala girerek şahsı bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title