Haberler

Şanlıurfa'da Ramazan Hazırlıkları

Şanlıurfa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (Sydv) Ramazan Öncesi 9 Bin Aileye Yapacağı 125 YTL'lik Para Yardımı İçin Başvurular Sürüyor.

Şanlıurfa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) ramazan öncesi 9 bin aileye yapacağı 125 YTL'lik para yardımı için başvurular sürüyor.

SYDV, 9 bin aileye toplam 1 milyon 125 bin YTL yardımda bulunacak. Para yardımından yararlanabilmek için başvuruları süren vatandaşlar, "Allah devletimize zeval vermesin. Devlet ramazan ayında da bizi unutmadı. Yetkililere şimdiden teşekkür ederiz" dedi.

SYDV, geçen yıl da ramazan öncesinde 6 bin 500 aileye 600 bin YTL'lik toplam 627 ton gıda maddesi yardımında bulunmuştu. Gıda paketleri içersinde 20 kilo un, 10 kilo pirinç, 10 kilo mercimek, 10 kilo nohut, 10 kilo bulgur, 10 kilo makarna, 7.5 kilo şeker, 5 litre ayçiçeği yağı, 1 kilo çay, 10 kilo sabun ve 3 kilo tuz bulunuyordu.

(FÖ-FÖ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title