Haberler

Şanlıurfa'da Nevruz Kutlamaları

Şanlıurfa'da, Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları Tarafından Düzenlenen ve Terör Örgütünün Gövde Gösterisine Dönüşen Nevruz Kutlamaları Olaysız Sona Erdi.

Şanlıurfa'da, Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen ve terör örgütünün gövde gösterisine dönüşen Nevruz kutlamaları olaysız sona erdi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Haleplibahçe Direkli Alanı'ndaki Nevruz kutlamalarına yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Terörist başı lehine slogan atan kalabalık, Öcalan'ın fotoğraflarını ve sözde Kürdistan bayrağı açtı. Kutlamalar, İlkay Akkaya ve mahalli sanatçıların konseriyle sona erdi.

Yaklaşık bin 500 polis ve jandarmanın görev aldığı kutlamalarda, kentin önemli kavşaklarını tutan polis ve jandarma yaşanacak herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekletildi. Asker ve polis panzerlerinin de kentin önemli yerlerinde hazır bekletildiği kutlamalarda, Emniyet Müdürü Kutlay Çelik kalabalığın dağılışını Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nden takip etti.

(OÇ-ST-GS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title