Haberler

Şanlıurfa'da MHP Eski İl Başkanı'nın Cipi Kundaklandı-1

Şanlıurfa'da MHP eski İl Başkanı'nın cipi kundaklandı ŞANLIURFA'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, MHP eski İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İbrahim Özyavuz'un park halindeki cipini kundakladı.

Şanlıurfa'da MHP eski İl Başkanı'nın cipi kundaklandı

ŞANLIURFA'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, MHP eski İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İbrahim Özyavuz'un park halindeki cipini kundakladı.

Olay, gece geç saatlerde Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, MHP eski İl Başkanı ve 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olan İbrahim Özyavuz'a ait park halindeki 01 KM 490 plakalı cipini ateşe verdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesiyle araçtaki yangın söndürüldü. Yanan cip kullanılamaz hale gelirken, yanında park halinde bulunan 63 K 1544 plakalı otomobilin ise ön bölümünde hasar oluştu. Olay yerinde inceleme olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Özyavuz Yenişehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title