Haberler

Şanlıurfa'da 'Medeniyet Kardeşliği' Programı Düzenlendi

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) tarafından düzenlenen ‘Medeniyet kardeşliği’ programı yoğun ilgi gördü.

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) tarafından düzenlenen 'Medeniyet kardeşliği' programı yoğun ilgi gördü.

TÜRKAB Şanlıurfa temsilciliğinin ev sahipliğinde 1.si düzenlenen "Medeniyet kardeşliği' programı gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, TÜRKAB Genel Başkanı Sait Ali Arslan, Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık, İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ile birliğin yönetim kurulu üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

Halilürrahman Kültür ve Sanat Külliyesi'nde düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan TÜRKAB Genel Başkanı Sait Ali Arslan, "Ülkemiz, Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla bir vücudun azaları gibidir. Bizlerin birbirine sımsıkı kenetlenmiş bir binanın tuğlaları gibi olmamız gerekiyor. Aynı hayat alanında, aynı yürek haritasında buluşuyoruz, bu ümmetin bir parçasıyız, bu deryada hepimiz birer damlayız. Bugünkü yapacağımız panelde bizlerle birlikte olduğunuz için bu heyecana ortak olduğunuz için çok büyük mutluluk duyduk. Bizim ortak değerlerimizi ve bizi bir arada buluşturan değerlerimizi konuşacağımız panelimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış ise konuşmasında, "Medeniyet ruhumuz, renkleri, dilleri, ırkları, kavimleri, kıtaları, meşrepleri, mezhepleri farklı olanları kardeşlik ruhuyla yoğuran mayadır. Bizim davamız yeni bir medeniyet. Bu medeniyetin kardeşlik pınarını kimse kirletemez. Ebedi kardeşlik için anaların yüreğinde bu Analar vicdan ve adalet diyen herkesin kardeşidir. Mahrumiyet ve mağduriyetin giderilmesi için çaba sarf edenlerin yanındadır. Kadim kardeşliğin devamı, gözyaşlarının dinmesi için Yeni Türkiye'ye onun için destek veriyoruz. Güneş doğdu bir kere" diye konuştu.

Program, katılımcılara verilen plaketlerin ardından son buldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şanlıurfa Ak Parti Türkiye Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title