Haberler

Şanlıurfa'da Kamyonun Dereye Uçması

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'ndeki Çırpı Deresi'ne Düşen Kamyondaki Yolcuların Arasında Bulunmayan Ahmet Ete'nin Dün Ortaya Çıkması Yakınları Tarafından Hem Sevinç Hem de Üzüntü ile Karşılandı. Hastaneye Gelen Ahmet Ete Babasının Ölüm Haberini Duyunca Sinir Kirizleri Geçirdi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'ndeki Çırpı Deresi'ne düşen kamyondaki yolcuların arasında bulunmayan Ahmet Ete'nin dün ortaya çıkması yakınları tarafından hem sevinç hem de üzüntü ile karşılandı. Hastaneye gelen Ahmet Ete babasının ölüm haberini duyunca sinir kirizleri geçirdi.

Arama çalışmalarını takip eden Ceylanpınar Kaymakamı Şevket Atlı, kazadan 33 kişinin sağ kurtarıldığını, dün bulunanlarla birlikte ölenlerin sayısının ise 9'a çıktığını açıkladı. Kaymakam Şevket Atlı, daha önce kazada kaybolduğu iddia edilen Ahmet Ete'nin ise sağ olduğunu söyledi. Kaymakam Atlı, "Sürücü Halil Ete'nin oğlu Ahmet Ete kazanın meydana geldiği gün işe gitmediğini ve söz konusu araca binmediğini tespit ettik. Ahmet Ete, kayıp olarak biliniyordu, oysaki yaşıyor" dedi.

Sudan çıkarılan cesetlerin arasında babası Halil Ete'yi gören Ahmet Ete, sinir krizleri geçirdi. Küçük çocuğu yakınları teselli etti.

(FÖ-ST-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title